iCloud otkljucavanje

iCloud otkljucavanje – iCloud servis kompanije Apple postoji već nekoliko godina, međutim veliki broj iPhone ili iPad korisnika ne poznaje sve njegove mogućnosti te ga ne koristi u potpunosti. Potrebno je nekoliko minuta za podešavanje i pokretanje iCloud servisa na svom iPhone ili iPad uređaju.

Kako da otključam iCloud?

iCloud otkljucavanje se vrši putem servera i IMEI broja vašeg uređaja. Fizički telefon nam nije potreban jer ne postoji još jedan iPhone sa identičnim IMEI brojem kao što je vaš. Na telefonu nema fizičkih intervencija, ništa se u iPhone ne instalira niti hardverski menja. Iz tog razloga nije neophodno slati telefon u servis.

Icloud otkljucavanje mozete poručiti preko našeg sajta. Cene i rokovi se redovno ažuriraju, i informacije koje pročitate su aktuelne i validne. U zavisnosti od gužvi na serveru može se desiti da proces iCloud otključavanja potraje nekoliko dana duže. U to nemamo uvid i ne možemo znati tačno kog dana će vaš IMEI broj doći na red i kada će biti otključan. Otključavanja koja možete sami poručiti preko našeg sajta se odnose isključivo na CLEAN IMEI brojeve.

 

Šta je CLEAN IMEI?

CLEAN IMEI broj je onaj koji kod operatera ili Applea nije prijavljen kao nestao ili ukraden. Ukoliko iPhone koji je iCloud zaključan na ekranu ima poruku vlasnika to znači da IMEI nije CLEAN, jer je vlasnik aktivirao LOST mode na iCloud servisu. Proveru da li je neki IMEI CLEAN ili nije možete izvršiti sami putem ovog besplatnog servisa.

 

Šta nakon otključavanja?

Nakon otključavanja vaš iPhone će biti fabrički resetovan i stari nalog koji je bio prijavljen u telefonu će trajno biti obrisan. To znači da u telefonu neće biti privatnog sadržaja, poruka, imenika, fotografija, aplikacija itd. Telefon će biti kao prvi put aktiviran. Možete se prijaviti sa svojim iCloud nalogom u telefon i sve što ste imali bekapovano i vezano za vaš nalog će se pojaviti na novom otključanom uređaju.

Telefon se nikada neće sam zaključati. Dozvoljen je update softvera, fabričko resetovanje, nema restrikcija prilikom korišćenja iCloud otključanog telefona.

iCloud otkljucavanje cena?

Cena iCloud otključavanja je ista za sve iPhone modele. Ista je cena za otključavanje iPhone 5 i iPhone 7+ jer svi oni koriste isti iCloud servis. Presudan je samo faktor isplativosti za korisnika. Cene iCloud otključavanja možete pogledati na našem sajtu.

Ukoliko niste sigurni oko poručivanja iCloud otključavanja putem našeg sajta onda je najbolje da nas kontaktirate kako bi vam pomogli. Uspešnost naših servera za otključavanje CLEAN IMEI brojeva je veća od 90%. Svakako vam preporučujemo da pročitate komentare naših korisnika kojima smo otključavali iPhone.

icloud otkljucavanje cena iphone

Šta je i čemu služi iCloud servis?

iCloud predstavlja servis koji vam omogućava čuvanje dokumenata i njihovu sinhronizaciju sa svim Apple uređajima koje koristite. Drugim rečima možete deliti dokumente, informacije i applikacije između iPhone, iPad, iPod uređaja i računara. Podaci se automatski ažuriraju na svim uređajima istovremeno, što vam omogućava korišćenje iste verzije dokumenta na bilo kom uređaju. Ukoliko u svoj foto album dodate nove fotografije, one će biti dostupne i vidljive na svim uređajima koji koriste vaš iCloud nalog. Isto je i sa aplikacijama, dokumentima, telefonskim imenikom, email porukama, podsetnicima, kalendarom itd.

iCloud servis funkcioniše tako što snima vaše dokumente iz iPhonea ili iPada na neki bezbedni server. Serveri koji služe za čuvanje dokumenata i omogućavaju pristup dokumentima putem interneta su poznati pod nazivom „cloud serveri“. Svi vaši uređaji u pozadini komuniciraju sa ovim serverom i na taj način učitavaju najnovije verzije vaših ličnih dokumenata koji se nalaze na iCloud serveru.

Kreiranje iCloud naloga

Da bi koristili iCloud servis, neophodno je da imate kreiran iCloud nalog. Email adresa koju ćete uneti prilikom registracije predstavlja Vaš Apple ID. Apple ID predstavlja korisničko ime koje ćete koristiti za preuzimanje aplikacija, muzike ili prijavu na druge Apple servise.

iCloud: Find my iPhone?

Find my iPhone (FMI) vam pomaže da zaštitite ili locirate vaš iPhone, iPad, iPod ili Apple Watch uređaj ukoliko je izgubljen ili ukraden. Sa aktiviranom FMI opcijom na vašem uređaju, možete uraditi sledeće:

  • Locirate vaš uređaj na mapi
  • Emitujete zvuk na njemu koji bi vam mogao pomoći u lociranju
  • Uključiti LOST mode da ga zaključate i pratite
  • Daljinski obrišete uređaj i sve lične podatke koji se na njemu nalaze

Da bi locirali svoj uređaj na mapi neophodno je da je opcija Find My iPhone aktivna (kao na slici pored). Zatim putem web stranice icloud.com i prijavom na servis sa prethodno kreiranim nalogom možete locirati vaš uređaj. Možete i preuzeti aplikaciju za iOS platformu i učiniti to na isti način.

 

Activation Lock

Kada ste podešavali Find My Iphone, Activation Lock je automatski aktiviran. Activation Lock onemogućava bilo koga ko ne zna apple id i lozinku da proda ili koristi vaš uređaj. Ova opcija se ne može isključiti ukoliko ne znate apple id i lozinku. Ne može se fabrički obrisati telefon niti aktivirati sa novim nalogom.

icloud otkljucavanje cena